20100714

Facebook

teringat masa awal2 fesbuk dulu. komen takde. like pun takde lagi. tak macam skang. banyak dah upgrade. even each comment pun boleh like dah. dulu dulu main game and hantar2 hadiah jek. macam2 ada. bunga la, kek la, teddy bear la. kan ?

udeng dah deactivate fesbuk. cari2 tapi tak jumpa. pelik jap. msg dia, tanye nape deactivate fesbuk. and then die reply die tengah kaji pasal fesbuk. penting ke tak ? okay saya tekejut sebenarnye. terfikir, might be she hiding something. it's okay.

bila fikir kan balik. okay saya pun kena kaji jugak pasal benda ni. sebab benda ni melalaikan saya. masa kerja, masa rehat saya banyak dihabiskan dengan mengadap fesbuk. okay bukan saya sorang, tapi ramai. konfem ! kan ?

haih. tak boleh jadi ni. saya kena kurang kan berfacebook. yakin ! hihi.

saya lebih suka berak kat jamban cangkung.


motip group ni ? perlu ke group pasal berak ni ? ok geli !

tu saje.

bye

note : dulu penah deactivate skali. pastu activate balik sebab boring. skang dah rasa macam nak deactivate balik. sebab ? tension ngan sesetengah orang.

4 comments:

  1. haha.ntah ape2 je group2 kt fb skg nih. B)

    ReplyDelete
  2. xde pown group tue....huhu

    ReplyDelete
  3. ha'a .mmg ramai yg gile fb skrg .hehe .

    ReplyDelete
  4. atee,,
    udengs here....

    love you much sweetie!! atee tau kan nak cari saya dimana... kan.......? ada masa nti kita chatting k ;)

    ReplyDelete

jom komen