20100112

:: Baby White ::


time2 ni la pulak my dearest lappy nak buat hal. kejap2 henk. asik henk jek memanjang. pastu warning cakap memory low pun kuar. pastu dah lme2 poop padam sndrii. pandei kan lappy ni nk buat saya nyampah dan rse bengangg sangat. kenapa la time ni jugak ko nak buat hal kan kan kan? time aku takde external hardisk utk transfer segala bagai fail dlm lappy ni. itu lah, beli external hardisk mahai2 pegi bagi kat org. kononnye org lain lagi memerlukan. cih podah. skrg dah susah. padan muka kat diri sndiri.

dengan bersedih hatinye saya pun delete gambo2 yg agak2 maleh nak tengok dah. so delete jelah kan dengan berat hatinye. and termasuk la skali lagu2 dan video2 yg ade dalam lappy ni. semua lagu oke. diulang, semua lagu. so lappy kosong tak berbunyi irama music. geram! geram! geram!.sbb memory low punye psal kan. tapi gambo berharga dengan kawan2 tersayang, saya tak delete lah. sayang oke!

tunggu dan punye tunggu...

jeng...

jeng....

jeng......

whoooop!

hai. nak berkenalan boleh? bila awak smpai? comel lah awak ni

agak keriangan sebentar tengok baby white ni.hahaha. dah ade name dah. gile sangat suke oke bile dapat external hardisk se cun mcm ni. dengan warna putih feveret saya ever! angau saya jap. sangat suke. yippieeediiee! somel kan bnda ni? somel sangat kan kan kan.

maka dengan senang hatinye sume koleksi2 kesayangan yg disave dlm lappy kesayangan akan dipindah masuk ke dalam baby putih ini. dan lappy kesayangan akan dihantar repair dengan senang hatinya tanpa risau pape.hahaha. gila hati suke sangat!

thanks to Ashraf Helmi. pandai pilih ye. jangan nak kembang kempis hidung bile kena puji ni oke. jangan jeles ye sume ;p

tu saje. bai

note : adan, jangan jeles ye. cantik kan kan kan? hehe.

2 comments:

jom komen